Letne kuhinje

Poletni meseci privabijo na plano tudi ljubitelje jedi z žara. Kuhanje na prostem je že dolgo priljubljeno, tako da razmišljanje o kuhinji na vrtu ni novo, postala pa je del celostne zasnove vrta.

Pri ureditvi letne kuhinje je pomembno, da najprej razmislimo, kaj želimo. Ko natančno vemo, kaj bomo vgradili, laže načrtujemo nakup opreme in materialov ter organiziramo samo delo. Drugo pomembno vprašanje so inštalacije, namreč vodovodna in električna napeljava. Če si zamislimo kuhinjo z vodo in ognjem, je treba vedeti, da potrebujemo za pomivalno korito s pipo vodovodno cev, jašek za praznjenje napeljave pred zimo in odtok v kanalizacijo ali vrtno čistilno napravo.

Če bomo veliko kuhali zunaj, je smiselno kuhinjo dobro opremiti, drugače pa si zagotovimo le osnove, kot so umivalnik, premični žar, omarica za shranjevanje.

Pizza peči

Krušna-pizza peč obzidana z šamotnimi materiali in kurjena z drvmi zagotavlja hrani tradicionalen okus. Peč grajena iz šamotnega materiala, ki je naravni material, je odporna na visoke temperature in odlično akumulira toploto kar omogoča kvalitetno peko. Rezultat je mehka in sočna hrana znotraj ter hrustljavo zapečena zunaj.

Vas zanima več?

Lahko se dobimo na kavi in pogovorimo o vaših željah.

Kontaktirajte nas preko kontaktnega obrazca in se posvetujte z našimi strokovnjaki. Če želite takojšnji odgovor, pa nas pokličite
na številko 041 785 680.