Pri hišatoplote.si si želimo, da bi pri nas vedno dobili ponudbo, ki vam najbolj odgovarja. Zato smo za vas pripravili storitev Izenači ceno, s katero lahko preverite, da ste dobili najboljšo ponudbo za željen izdelek. Če kateri izmed naših konkurentov ponuja ta izdelek ceneje vam ceno izenačimo v trenutku.

*Ceno izenačujemo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo in spodnjimi pogoji. V primeru, da je izenačitev cene v določenem primeru v nasprotju z zakonodajo, ki ureja način določanja in oglaševanja cen ali spodaj navedenimi pogoji si pridržujemo pravico da izenačitev cene zavrnemo.

 

Dokazilo

Za dokazilo se smatra predračun ali ponudba konkurenta, ki ne sme biti starejša od 48 ur, ali letak konkurenta, ki mora biti veljaven na dan, ko želite opraviti nakup, ali URL povezava do izdelka na spletni strani konkurenta. Dokazilo nam pošljite z odgovorom na potrditev naročenega izdelka, ki ga prejmete ob oddaji naročila.

 

Izdelka ni na zalogi?

V primeru, da primerjan izdelek ni na zalogi, a ga je še mogoče dobaviti, vam bomo podali informacijo o dobavnem roku. Ne glede na čas dobave, vam bomo ceno prilagodili in izenačili.

 

Obročno odplačevanje izdelkov z izenačeno ceno?

Tudi za izdelke z izenačeno ceno je možno obročno odplačevanje!

 

Veljavnost akcije

Akcija Izenačimo ceno velja do preklica.