Inovacije v ogrevanju

Smo eden od vodilnih proizvajacev kaminov, kaminskih peči in kamnitih oblog iz naravnega kamna, pečnic in drugih plemenitih materialov. Nadaljujemo tradicijo starih pečarskih mojstrov v izdelavi kaminov in peči, obogateno in dopolnjeno z najsodobnejšo in varčno ogrevalno tehniko.

Sevanje, termodinamiko in akumolacijo kaminov dopolnjujemo z varčnimi in cenovno ugodnimi sistemi ogrevanja  s  toplotnimi črpalkami, solarnimi paneli, električnimi – IR paneli in konvektorji s skupnim imenom bivalentno – alternativno ogrevanje.

Stalne inovacije, raziskave kakovosti, naprednost pri razvijanju pa so cilji ki vodijo in usmerjajo delo v našem podjetju.

Naši cilji

V podjetju se zavedamo, da imajo kupci na današnjem tržišču nešteto možnosti izbire, kako varčno in trajnostno ogrevati svoj dom. Prav zaradi tega naši cilji še naprej ostajajo enaki – strankam zagotavljati profesionalno podporo, visoko kakovostne izdelke, strokoven kader in konkurenčne tržne cene. Ponosni smo, da se številne stranke vračajo k nam ter da dobro ime našega dela ponesejo tudi med svoje znance. Mnogi nam zaupajo že več desetletij, kar je gotovo dober znak lojalnosti in zvestobe naših strank.

NAJBOLJ UGODNE CENE

Priznane blagovne znamke po super cenah. Zagotavljamo najboljše cene.

MOŽNOST NAKUPA NA OBROKE

Možno plačilo tudi na obroke brez obresti, z obročnim plačilom do 24 obrokov.

IZKUŠNJE IN HITRA DOBAVA

Dolgoletne izkušnje in absolutna prilagodljivost sta naša prednost.

SERVIS IN PODPORA

Ponujamo hiter servis in zanesljivo podporo.

VGRADNJA IN INŠTALACIJA

Hitro, profesionalno in zanesljivo.

SVETOVANJE IN NAČRTOVANJE

Svetujemo, izdelamo načrt in vam predstavimo prednosti.

Naši partnerji

Skupaj z našimi poslovnimi partnerji smo sposobni narediti več kot bi lahko sami in to prenašamo na naše stranke, da lahko nudimo storitve na vrhunskem nivoju. Naša moč je v sodelovanju.

Mnenja naših strank